mandag 13. april 2009

Feeerdiiii!!!

I mårrå ska oppgaven i trykken, å i dag e æ ferdi! Når æ tenke på at mårrådagen ikke kjæms t å bestå av stå opp, lag frokost, ta med frokosten foran datan å så bynn me oppgaven, så krible det faktisk litt i magen! Æ kan itj helt tru at æ e ferdi, men samtidig e det me skrekkblanda fryd æ sjer på minnepenna å cdn som ligg klar te i mårrå.
Største skrekken no e at æ kjæm te trykkeriet i mårrå (som ligg 10 mil fra der æ bur), å hverken cdn, minnepenna eller vedlegget æ har sendt te mæ sjøl på mail vil åpne sæ, sånn at æ ikke får trykt oppgaven.
Skrekk nummer to e at når æ endelig får trykt den så sjer trykken av bildan helt skrekkelig ut, eller at dem bærre har råstygge innbindingsalternativ, sånn at oppgaven min bli sjåanes ut som et kommunedokument fra helvete. 
Med andre ord, det e fremdeles my som kan gå gæli, men æ krysse fingran å håpe at det går bra!

Når æ har levert ska æ unn mæ en halv dag fri, før æ må bynn på gruppeoppgaven i spesialpedagogikk som må vårrå klar te fredagen. Deretter må æ bynn å lesa te muntlig og skriftlig eksamen i det samme faget, samt forbered utstilling i Rådhuset i Oslo (hjelp!!) å muntli eksamen med masteroppgaven å... 

Med andre ord, det har bærre så vidt begynt!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar