mandag 27. april 2009

19 daga te fløtting, 26, 32 å 50 daga te eksamen!


No e d mang nedtellinga på gang. Det e altså: 
19 daga te æ ska fløtt fra indre troms 
26 daga te skriftlig eksamen i spesped 
32 daga te muntlig eksamen på mastern  
50 daga te muntlig i spesped 

Det e vel kanskje itj nå overraskels at æ glede mæ mest te det som skjer om 19 daga. Frank har ordna masse i dag, blant anna at vi kan få ta over huset den 20. mai istede for den 1.juni, sånn at n frank kan få nån daga i huset før han reise te Afganistan den 26. mai. 
Det ska bli fantastisk å endelig fløtt inn i et hus korr æ veit at vi ska vårrå, et hus som ikke e enda en sånn midlertidig heim, som vi begge har budd i så mang gang. Æ glede mæ te å samle sammen flyttelasset som e spredd både te morfar å te mamma, å ha all tinger min på ein plass. 
Æ ska å legg ut leiligheten min for salg no, vente bærre på at meglern ska få gjort det han må gjør. Så hvis nån e på jakt etter en fancy leilighet på Buran i Trondheim, så e det bærre å ta kontakt. 
Ellers burde det vårrå tia for å kom igang me lesinga te dem her eksamenan som står i kø. Mang daga kjæms te å gå bort, blant anna fordi æ ska te trøndelag på sykehuset en snartur om 2 daga, å sjølsagt kjæms fløtting å pakking te å ta litt tid å. Heldigvis har æ en hjelpsom far somkjæm oppover nån daga før fløttebilen kjæm for å hjelp oss me å pakk sammen alt, sånn at æ kan få litt meir tid te å lesa. I tillegg har Frank årna så vi slæpp å vask ut. Herlig!

Sykehusbesøket e æ spent på. Æ ska te en ny revmatolog, å æ håpe at turen ska resulter i at æ får prøv biologisk medisin. Det e itj å stekk under en stol at æ har hatt en tøff vinter å vår fysisk sjett, så æ håpe at det ska gå an å få prøv ei anna behandlig. Høre stadig vekk om folk som har blitt satt på biologisk medisin som har "fått et nytt liv", så æ krysse fingran å håpe på mirakuløse utslag.

Hei og hopp, sol e topp!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar